97KabakPl 28 Zgłoś Napisano 21 Listopad 2014 (edytowane) No to więc tak mam na imie Jarek (kabak,Bożena) mieszkam w KujawskoPomorskim Może zbyt ładnie nie wyglądam ale też nie jestem tu po to aby sie z kimś umawiać czy cuś w ten deseń Chyba idzie ze mną normalnie popisać i pokręcić zwałe chociaż czasami bywam bardzo poważny ale szybko mi to mija Szczerze sie przyznam że nie lubie chamstwa chociaż czasami bywam i ja chamskinie lubie gdy ktoś kogoś obgaduje za plecami Męczy mnie kozackie zachowanie Nie żałuję tego że sie pojawiłem na tym forum Zawsze jestem pomocny bynajmniej mi tak sie wydaje Gdy jest mi źle to słucham muzyki przeważnie dubstepu hardstyle hardbass elektro W wolnym czasie się zajmuję moim serverem teamspeak gram i pisze ze znajomymi Myślę że to co najważniejsze dla was to opisałem o resztę możecie bez zawahania pytać Edytowane 21 Listopad 2014 przez 97KabakPl 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klubowicz 5 Zgłoś Napisano 27 Listopad 2014 Witaj na forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GodShaker 72 Zgłoś Napisano 2 Grudzień 2014 siemaneczko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monia. 339 Zgłoś Napisano 2 Grudzień 2014 joł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach