Hypnotic Napisano 5 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2016 Witajcie Długo mnie tu nie było, ale stęskniony powracam i reaktywuje audycję Time For Hands Up! Mam nadzieję, że ktoś mnie jeszcze pamięta a fani HU się ucieszą Pozdrawiam serdecznie i zachęcam do śledzenia ramówki i szukania w niej Hypnotica 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Charles Napisano 5 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2016 Legenda powróciła, chciałoby się powiedzieć Witaj ponownie, dobrze będzie znowu usłyszeć Twoje audycje na głównym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monia. Napisano 5 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2016 siemaneczko Mordeczko! welcome back! miło posłuchać legendy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonio Napisano 5 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2016 (edytowane) Siema Hypnotic Super będzie cię można znowu usłyszeć :muza2: graj jak najczęściej Hands Up Will Never Die Edytowane 5 Luty 2016 przez Bonio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szogi1910 Napisano 6 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2016 Powraca legenda na radioparty, już nie mogę się doczekać twoich audycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogus Napisano 27 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2016 (edytowane) No wreszcie ktos z moich czasow, siema! Edytowane 27 Luty 2016 przez Bogus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...