DJFourtrableex Napisano 30 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2016 Witam! Posiadam słuchawki NOVOX i są bardzo dobre. Lecz chciałbym się dowiedzieć czy mam zostać przy nich czy je zmienić na np, Numark ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mizder Napisano 8 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2016 Na to pytanie musisz sobie sam odpowiedzieć. Skoro jesteś, tak jak masz w nazwie "DJ" to chyba słyszysz jak brzmią i czujesz jak leżą Ty musisz wiedzieć czy chcesz zmiany, czy ci wystarczają.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abbigail38 Napisano 7 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2020 Chciałabym również kupić sobie w końcu dobre słuchawki, które nie będą spłaszczać dźwięków. W sieci znalazłam dodatkowe kod promocyjny do media markt https://duzerabaty.pl/marka/kod-promocyjny-media-markt czy pomoglibyście mi z wyborem ich? Zaoszczędziłam sporą sumę, więc pieniądze nie grają roli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...