Xandes Napisano 29 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2016 (edytowane) Kupiłem kabel jack-jack z 3 pinami i chciałem żeby w trakcie transmisji na żywo na fb telefonem było słychać tylko sam dźwięk z PC. No więc podpiąłem jednego jacka pod telefon a drugiego pod PC i tu się zaczęły schody... W trakcie transmisji dźwięk strasznie mi charczy lub w ogóle go nie ma. Czasami występują szumy. Ktoś wie w jaki sposób mogę to naprawić? Edytowane 29 Czerwiec 2016 przez Xandes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haket Napisano 1 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2016 Zmniejsz głośność na komputerze może pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xandes Napisano 2 Lipiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2016 (edytowane) Zmniejsz głośność na komputerze może pomoże Muzyka leci, ale bardzo cicho Edytowane 3 Lipiec 2016 przez Xandes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mizder Napisano 5 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2016 Znaczy się robisz audycję na FB z telefonu i wpiąłeś mu w WYJŚCIE słuchawkowe kabel, który wpiąłeś do WEJŚCIA liniowego w komputerze i dziwisz się, że nie ma dźwięku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xandes Napisano 23 Lipiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2016 (edytowane) Znaczy się robisz audycję na FB z telefonu i wpiąłeś mu w WYJŚCIE słuchawkowe kabel, który wpiąłeś do WEJŚCIA liniowego w komputerze i dziwisz się, że nie ma dźwięku? Nie do wejścia liniowego w komputerze tylko do gniazda słuchawkowego w komputerze. Ogółem wszystko działa tylko te charczenie mnie denerwuje i strasznie cichy dźwięk i nie wiem jak mogę to naprawić. Edytowane 23 Lipiec 2016 przez Xandes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...