Usz47eK 0 Napisano 1 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2016 Witam poszukuje tanich ale fajnych kolum do pokoju.Myślałem o Altusach 140/110 ale podobno nie zachwycają tak do 500 zł z małym poślizgiem Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
camel87 23 Napisano 6 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2016 Kolumny do posłuchania czy do ponawalania? Jak do posłuchania to coś z kopułką jako wysokotoonowy a nie tubą jak w altusach... Może scherzo 350? Ale do 500zł może być trudno znaleść Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spelek 3 Napisano 13 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2016 Możnaby szukac coś w stylu Radiotechnik s-90 (cięzko dostać) lecz basik w nich jest BARDZO przyjemny dla ucha jak i niski, duzy wychyl woofera robi swoje, kopółka jako wysokotonowy no i dodatkowo sredniotonowy. Bardzo polecam. Arcus TS 300 też mozna polecić, słyszalem i brzmieniem pozytywnie zaskoczyły. #editzerknalem na allegro i widze ze są tylko woofery z radiotechnik za 700zł. Lecz nie ma co sie załamywać, wystarczy troszeczke cierpliwosci i za jakis czas napewno pojawia sie na allegro czy olx. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abbigail38 0 Napisano 7 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2020 Ja również nie znalazłam. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach