Usz47eK Napisano 1 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2016 Witam poszukuje tanich ale fajnych kolum do pokoju.Myślałem o Altusach 140/110 ale podobno nie zachwycają tak do 500 zł z małym poślizgiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camel87 Napisano 6 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2016 Kolumny do posłuchania czy do ponawalania? Jak do posłuchania to coś z kopułką jako wysokotoonowy a nie tubą jak w altusach... Może scherzo 350? Ale do 500zł może być trudno znaleść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spelek Napisano 13 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2016 Możnaby szukac coś w stylu Radiotechnik s-90 (cięzko dostać) lecz basik w nich jest BARDZO przyjemny dla ucha jak i niski, duzy wychyl woofera robi swoje, kopółka jako wysokotonowy no i dodatkowo sredniotonowy. Bardzo polecam. Arcus TS 300 też mozna polecić, słyszalem i brzmieniem pozytywnie zaskoczyły. #editzerknalem na allegro i widze ze są tylko woofery z radiotechnik za 700zł. Lecz nie ma co sie załamywać, wystarczy troszeczke cierpliwosci i za jakis czas napewno pojawia sie na allegro czy olx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abbigail38 Napisano 7 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2020 Ja również nie znalazłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...