Hero Napisano 25 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2016 Witam wszystkich serdecznie, i bardzo gorąco ! Jestem nowym prezenterem w Radioparty na kanale głównym i chciałbym się ze wszystkimi przywitać. Mam nadzieję że nie zmarnuję tej szansy którą dostałem od zarządu. Dziękuję za przyjęcie obiecuję że dam z Siebie wszystko. Mam nadzieję że będzie nam się razem mile współpracowało. Do zobaczenia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DominRP Napisano 25 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2016 Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revez Napisano 2 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2016 Hejka, nie pozostaje nic innego jak tylko czekać na Twoją audycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciacho6 Napisano 4 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2016 Witamy na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...