CubiS Napisano 3 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2016 Witam jestem początkującym dj i mam pytanie odnośnie sprzętu sprzedałem kontroler reloop beatmix i co lepiej teraz kupić kontroler np pioneer ddj sx czy jakieś cdj 800/1000 z djm 400 i chciał bym je mieć do grania imprez. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikiDJ Napisano 3 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2016 Powiem Ci szczerze że zdania są podzielone i gdzie nie gdzie nawet na deejaykach w klubach widać laptopy i kontrolery. Ja można powiedzieć jestem z tej trochę starszej szkoły i zacząłem od samego miksera audio a potem dokupiłem cd'ki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CubiS Napisano 3 Grudzień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2016 ref Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mizder Napisano 3 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2016 Jak chcesz grać okolicznościówki to bierz kontroler z prostego powodu - prościej, mniej zabawy z przegrywaniem muzyki i ukladaniem jej, bo masz wszystko pod ręką. Jeżeli jednak chcesz się nauczyć prawdziwego grania i masz ochotę się dużo bawić na tych imprezach to weź konsole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deejayMaxx Napisano 4 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2016 hm.. konsola lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...