Aqurian Napisano 8 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2016 Witam. Wczoraj przyszedł do mnie kontroler Pioneer ddj sb 2. Podczas sprawdzania go w programie vdj wszystko działało. Po pobraniu serato dj intro, nie włączają się 2 decki w programie. Pobierałem najnowszą wersje z strony serato. Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spark Napisano 8 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2016 serato intro obsługuje tylko dwa decki z tego co wiem. Jeśli chcesz 4 to musisz posiadać pełną wersje czyli serato DJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aqurian Napisano 8 Grudzień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2016 Chodzi mi o to, że pioneer nie pracuje z serato dj intro. nawet te 2 decki się nie pokazują ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mizder Napisano 8 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2016 Sterowniki z płyty zainstalowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geoś Napisano 9 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2016 Tak jak wyżej, zainstaluj sterowniki, ja pobrałem ze strony Pioneer'a (nie dostałem płyty) i u mnie wszystko działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aqurian Napisano 9 Grudzień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2016 Naprawiłem. Faktycznie tutaj chodziło o sterowniki. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...