Bart89 Napisano 5 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2017 Witam, mam na imie Bartek, jestem nowy na forum. Mam od razu takie pytanie jak sprawdzic jakie piosenki lecialy na kanale Vocal Trance w dniu niedziela 5 luty godzina 19-22? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edgarek aka ED Napisano 7 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2017 Witaj! Tego niestety nie da się sprawdzić, na kanale lecą losowo numery czy też mixy. Najlepiej nagrać fragment i później szukać, bądź jakimś programem do rozpoznawania muzyki. Wpadaj do nas jak najczęściej, zapraszam na Shoutbox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart89 Napisano 6 Marzec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2017 Dzieki za odpowiedz i pomoc. Nawet nie wiedzialem ze sa takie programy do rozpoznawania muzyki teraz juz wiem kazdy utwor jaki leci w radiu, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...