timbasstek Napisano 10 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2017 Witam nazywam się Daniel od 12 lat tworze muzykę , jestem jeszcze nie znany ponieważ sporadycznie wrzucam swoją muzykę do internetu , bardzo lubię muzykę , chyba nie ma gatunku którego bym nie przetrawił w wolnym czasie imprezuje i gotuje jestem kucharzem z zawodu i bardzo lubię smacznie zjeść serdecznie was pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TherH Napisano 3 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2017 Czesc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzak90 Napisano 20 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2017 od 12 lat tworze muzyk Oooo tak! Cześć! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janbuk1 Napisano 22 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2017 I ja też witam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deejayMaxx Napisano 25 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2017 Witaj na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloss Napisano 11 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2017 Cześć! Jestem Daniel i nazywam się Dj Danielos, gram na różnych imprezach, czasem clubach. Mój gatunek to pop/remixy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...