Jay Light Napisano 10 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2017 Hej, czołem. Na imię mam Konrad, w tym roku kończę swoje 16-ste urodziny. Z muzyką zaczynałem tak troszkę od końca, tzn. najpierw produkcja, potem DJ-ka. Produkcji uczę się od 3 lat. Skupiam się na typowo elektronicznej muzyce, która mieści się w granicach 125-130 BPM. Głównym gatunkiem który jest moją wizytówką jest Future House oraz Future Bounce. W moich setach i produkcji nie brakuje rowniez mocniejszych wrazen tj. Progressive, Bigroom czy Bass House. Z racji tego, że w ostatnim czasie dostałem się do lubianej i dosyć znanej społeczności Illumi Music, postanowiłem rozkręcić swoją przygodę o DJ-ke i... jakoś trafiłem na RadioParty Moim głównym celem jest dostanie się do posady radia oraz pokazanie czegoś nowego, czegoś czego jeszcze to radio nie widziało. Mam nadzieję, że miło spędzimy razem czas i spotkamy się na setach! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deejayMaxx Napisano 19 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2017 Witaj na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzak90 Napisano 20 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2017 Hejo :bawie sie2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...