Mariolka 3 Napisano 3 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2020 Hejka ! Jestem Mariolka krejzolka 😜 Mieszkam i pracuję na południu Wenus 😜 kocham muzykę ♥️ lubię gotować 🥫 i jestem uzależniona od gry w WOT Blitz 💥 Pozdrawiam wszystkich tu zgromadzonych 😊 2 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaniuS 201 Napisano 3 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2020 Witaj Mariolu 1 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariolka 3 Napisano 3 Październik 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2020 Dziś w pracy kolega odpalił Wasze radyjko i musiałam do Was trafić 🎶 Teraz będziecie mi towarzyszyć każdego dnia 🙈 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diron 246 Napisano 4 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2020 Siema Baw się dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariolka 3 Napisano 4 Październik 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2020 A dziękuję Mordko 😺 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach