AdrianAngel Napisano 24 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2021 Witajcie! Jestem zupełnie nowym użytkownikiem forum Chciałbym się z Wami podzielić moim setem. Swego czasu częściej zajmowałem się muzyką i graniem na przełomie 2013-2016 w UK. Obecnie praca zawodowa w PL zabiera mi wiele czasu, ale mam zamiar odświeżyć moją wizję z 2020 roku i audycje Aquarium. Jest to świat muzyki progresywnej począwszy od delikatnych brzmień house po nieco bardziej magiczne - trancowe, pływające w blasku księżyca i muzyki nocy. Gorąco zapraszam! Pozdr. Adrian A. Aquarium Ep 1 Genere : Progressive House, Trance. Time : 01:16:21 Quality: 320Kbps https://www.mixcloud.com/ChupaChups30/adrian-a-aquarium-ep-1/ Tracklist: 1 Chris Domingo & Maniner Domingo - Inertia (Original Mix) 2 ELAX - Reaktor (Original Mix) 3 Magshine - When The Stars Are Falling (Tvardovsky remix) 4 Pastiche, Pulse (UK) - Into The Void (ORIGINAL MIX) 5 Boris Brejcha - Never Look Back (Original Mix) 6 Smfm - Twisted (Guy J Remix) 7 Jam Spoon Feat. Rea Garvey - Set Me Free (Empty Rooms) (Pavel Khvaleev Extended Remix) 8 Jamie Baggotts - Vortex (Original Mix) 9 Nick Newman & MoodFreak – Robotica (Orginal Mix) 10 Anarcrusan - In My Mind (M.A.S. Arcadia Mix) 11 Lange - Angel Falls (Mike EFEX Remix) 12 Yotto ft. Junior Reid - One Blood (Extended Mix) 13 Paul Thomas & Fuenka - Yang (Extended Mix) 14 Dreams D.N.A - Frequency Modulated Universe (Extended Mix) 15 Mike Efex - The Fallen (Extended Mix) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...