Gość TySoN Napisano 7 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2007 Jakich programow uzywacie do tworzenia muzyki na komputerze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luQ_89 Napisano 7 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2007 FL STUDIO POLecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M!kesh Napisano 7 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2007 Tak jak poprzednik FL Studio, Cubase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drake Napisano 8 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2007 FL Studio 7 XXL Producer Edition Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOminikk Napisano 8 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2007 FL studio XXL Producer Edition Tak jak Drake Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gismo Napisano 18 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2007 też polecam fruity Loopsa jak moi przedmówcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Energy FaN Napisano 18 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2007 Ja też polecam FL Studio. Co prawda odstrasza wyglądem, ale można sie przyzwyczaic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Hot Napisano 18 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2007 :mrgreen: To ciekawe a czy ten program jest po polsku i z skąd można go pobrać!! :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yacus Napisano 18 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2007 :mrgreen: To ciekawe a czy ten program jest po polsku i z skąd można go pobrać!! :mrgreen: :mrgreen: Oficjalnego spolszczenia nie ma do tego. A sciągnąc mozna z BearShare'a, lub poszukaj google.pl nie gryzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość darthvader Napisano 19 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2007 ludzie pomózcie mam fl-a ale nie wiem jak go zainsatlowac tzn...zainsatlowac umiem ale mam tylko wersje demo czy ktos by mi pomogł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drake Napisano 19 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2007 ludzie pomózcie mam fl-a ale nie wiem jak go zainsatlowac tzn...zainsatlowac umiem ale mam tylko wersje democzy ktos by mi pomogł? finansowo? Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość RuFFi90 Napisano 29 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2007 ja tam robie składanki na GoldWave Accoustica Mixer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogus Napisano 30 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2007 Ja uzywam FL Studio 7 XXL Producer Edition pozdro 4 all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciaco Napisano 16 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2007 A wiecie co jest dobre zeby zrobic intro ?? ?? i tez potrzebuje informacji jak zrobic cos takiego ze puszczam muzyke przez program i moge puscic tez np. Dj ciaco on the mix ze ktos po prostu to powie. Kurcze trudno to napisac, lepiej powiedziec hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drake Napisano 17 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2007 Nagrywasz wokal, mastering i zapisujesz. Nagrywasz muze (kawałek) zapisujesz. Wszystko możesz sobie złożyć w vdj co za problem. Wystarczy głową kiwnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciaco Napisano 17 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2007 ale chodzi mi o to ze moge slowa puscic takie jakie ja chcem. Np. Dj Aras prowadzi audycje i gra muzyka no w pewnym momencie wyskakuje takie cos jak np. "gra dj aras" rozumiecie ?? ?? :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yacus Napisano 17 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2007 No to ci Drake napisał wczesniej ze NAGRYWASZ VOCAL A puszczasz jak zwykła piosenke :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drake Napisano 18 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2007 Boże... Leci Ci muza na lewym decku. Leci leci, na prawy deck wrzucasz swój wokal "cieciu in da mix ja ja ja jazdaaaaa". To chyba proste że crossfader wychylasz w strone prawego decku żebyś usłyszał z niego dźwięk co nie? Cholera nie wiecie co to potencjometr suwakowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciaco Napisano 18 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2007 Boże... Leci Ci muza na lewym decku. Leci leci, na prawy deck wrzucasz swój wokal "cieciu in da mix ja ja ja jazdaaaaa". To chyba proste że crossfader wychylasz w strone prawego decku żebyś usłyszał z niego dźwięk co nie? Cholera nie wiecie co to potencjometr suwakowy? Dobra PALANCIE bez wniku. Obrazasz mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...